Service

Wij nemen je graag zoveel mogelijk zorgen uit handen, zodat jij je volledig kan richten op de dagelijkse werkzaamheden.

Haal- en brengservice
Om welk vervoermiddel het ook gaat, vrachtwagen, oplegger, tractor, motor of aanhanger; wij halen het te bestickeren transportmiddel graag op. Wij hebben de bevoegdheid – indien nodig met gebruik van onze handelaarkentekens – elk vervoermiddel te besturen. Snel en efficiënt staat je voertuig in onze werkplaats om de bestickering aan te brengen. Omdat we veel van de werkzaamheden kunnen voorbereiden, hoef je je voertuig maar kort te missen. Je eigen chauffeurs blijven intussen gewoon bezig met hun dagelijkse taken!
Bestickeren op eigen locatie is uiteraard ook mogelijk.

Hoogwerk service
Belettering op een hoge en moeilijk bereikbaar plaats? Of heeft je lichtreclame onderhoud nodig?
Geen probleem; met onze hoogwerker kunnen we nagenoeg elke plek bereiken. Vooraf inspecteren we de locatie, zodat we effectief én veilig aan het werk kunnen. Spanframes monteren op het dak, raambeletteringen op de derde verdieping of hooggeplaatste lichtbakken reinigen is met onze hoogwerker snel en vakkundig opgelost. Zonder dat je er omkijken naar hebt. En mocht de situatie zo zijn dat we met onze eigen hoogwerker toch niet uit de voeten kunnen, dan zorgen wij voor een alternatieve oplossing.

Ook op zaterdag
Blijven dringende signing-zaken, vanwege tijdgebrek, doordeweeks toch liggen? Geen probleem! Regel het gewoon op zaterdag! Elke zaterdag staan wij voor je klaar, zij het met een beperkte bezetting.

Benieuwd hoe wij ook jou werk uit handen kunnen nemen? Neem dan even contact met ons op voor een passende oplossing!