Parttime administratief medewerker (m/v)

Bedrijfsprofiel

Belettering, lichtreclame, gevelbelettering, bewegwijzering, projectborden, autobelettering en bedrijfskleding zijn een aantal producten uit het totale aanbod van Signin’@Spieringhs als allround reclameproductiebedrijf. 

Met een team van gespecialiseerde, enthousiaste medewerkers denkt Signin’@Spieringhs graag met bedrijven mee om tot een passende oplossing voor alle reclame-uitingen te komen. Op basis van de specifieke wensen en eisen van de klant maken we allereerst een opvallend ontwerp. Doordat we de productie vervolgens in onze eigen royale werkplaats kunnen realiseren, kunnen we snel en flexibel te werk gaan. Met behulp van onze snijplotters, groot-formaat-printers, freesmachine, lasermachine, spuiterij en zagerij zijn de mogelijkheden van belettering onbegrensd. Onze hoogwerkers en volledig ingerichte montagebussen maken het mogelijk de montage bij je ter plaatse te verzorgen.

Functieomschrijving

Wij zijn op zoek naar een ervaren part-time administratief medewerker (m/v).

Je werkt in een leuk team en bent verantwoordelijk voor het voeren van de financiële administratie. Hierbij ben je onder meer verantwoordelijk voor:

  • Het (online) verwerken en boeken van inkoopfacturen en voeren van crediteurenadministratie
  • Controle op verkoopfacturen en (online) voeren van debiteurenadministratie
  • Boeken van bankmutaties & diverse memoriaalposten
  • Verzorgen periodieke BTW aangiftes
  • Verzorgen periodieke rapportages

Functie-eisen

  • Opleiding op MBO+ of HBO -niveau in een financieel administratieve richting
  • Kennis van en ervaring met boekhouden en met de reguliere boekhoudpakketten b.v. Accountview
  • Onze kernwaarden spreken je aan: gewoon doen, inventief, samen, efficiënt, veilig, zuinig, gegarandeerd & onbegrensd

Wij bieden

Een dynamische werksfeer in een modern kantoorpand met de nieuwste apparatuur en software. Een gezellig team van collega’s, een afwisselend part-time functie en een passend salaris met prima arbeidsvoorwaarden.

Interesse in deze leuke afwisselende functie? Bel gerust Huub Spieringhs: 06 53 94 11 64 of mail je sollicitatiebrief voorzien van motivatie en CV naar huub@signin.nl.