Bewegwijzeringsborden: prettig, veilig en efficiënt

In en om je eigen (bedrijfs)pand ken je de weg wel. Maar geldt dat ook voor je bezoekers? Hoe groter het terrein en gebouw, hoe ingewikkelder vaak de routing is. Zeker wanneer je te maken hebt met veel bezoekers, zoals bij zorginstellingen en overheidsgebouwen, is het handig (en veilig) dat het merendeel op eigen houtje de weg vindt. Dat kan met duidelijke bewegwijzeringsborden. De bezoekersstroom wordt op de meest efficiënte manier moeiteloos naar en door het gebouw geleid, naar herkenbaar aangeduide zones. Zo zijn bezoekers snel op hun gemak en kunnen medewerkers zich volledig richten op hun dagelijkse werkzaamheden.

Met overzichtelijk routeplan

Het in kaart brengen van de routing is vaak een heel gepuzzel. ‘Waar komen onze bezoekers vandaan? en waar komen ze binnen? Met welk doel? Welke richtingen kunnen (en mogen) ze volgen? En hoe maak ik de efficiëntste route duidelijk in woord en beeld?’ Met onze expertise op het gebied van binnen- en buitenbewegwijzering maken we dat graag inzichtelijk voor je. We verkennen het gebouw en de omgeving met alle knooppunten en ruimtes. Vervolgens maken we met deze informatie een overzichtelijk en uitgekiend plan.

Optimale herkenning en duidelijkheid

Onze ontwerpers vertalen het plan naar creatieve bewegwijzeringsborden die passen bij je huisstijl en bij de architectuur en toepassing van het gebouw. Door duidelijke keuzes te maken in materialen, kleuren en afmetingen bieden we altijd de oplossing die precies past. Dat kan bijvoorbeeld met een enkel bewegwijzeringsbord met gefreesde pictogrammen, een reeks beletterde kamerbordjes, digitale informatieborden en/of geschilderde wanden en vloeren. Op basis van een standaard systeem of volledig op maat. Extra large of piepklein. Knallend of sober. Maar altijd functioneel.

In onze werkplaats produceren we alle bewegwijzeringsborden en bereiden het project zover mogelijk voor. Zo bezorgen we je tijdens de montage op je locatie zo weinig mogelijk overlast.

Jaar na jaar vindbaar

Je wil je zorgvuldig aangelegde bewegwijzering natuurlijk ook netjes verzorgd en up-to-date houden. Met een optioneel onderhoudscontract blijft elk bewegwijzeringbord gegarandeerd netjes, actueel en compleet. Bezoekers weten je moeiteloos te vinden!

Signin’ maakt je wegwijs

Elk bewegwijzeringsbord van Signin’ @Spieringhs  is vanzelfsprekend gericht op herkenning en duidelijkheid. Fraai en functioneel. Kijk maar eens bij onze projecten. In onze showroom kun je allerlei inspirerende en praktische voorbeelden en monsters zien. Of zullen we ermee bij je langskomen? Bel (013) 505 49 34 of mail voor meer informatie.