Welkom bij Casade

.Opdrachtgever:

2d studio in vorm

.

Woningcorporaties Vieya, Slagenland Wonen en Casade zijn in 2014 samen verder gegaan onder de naam Casade. Met een nieuw gezicht. 2d studio in vorm verraste Casade met een dynamische identiteit, waarmee ze moeiteloos in kunnen haken op alle wensen van bewoners.

Casade is een sterke, regionale wooncorporatie en zorgt voor betaalbare huur- en koopwoningen in de gemeenten Dongen, Loon op Zand en Waalwijk. Ze bouwen voortdurend aan een professionele en betrokken organisatie waarvan huurders zeggen: ‘Zo wil ik wonen’.
Door voor het logo te kiezen voor een sterke, herkenbare basis met een wisselende, aansprekende achtergrond kan Casade op elke gewenste situatie inspelen. Dat bleek direct handig bij de beletteringen voor de verschillende vestigingen van Casade. Elke locaties heeft immers z’n eigen specifieke mogelijkheden en beperkingen. Daarmee en met de ontwerpen van 2d gingen we aan de slag.

Als je een van de locaties passeert, kun je nu echt niet meer om het nieuwe Casade heen: op de gevels van de woonpunten prijkt trots het nieuwe gefreesde logo. De kenmerkende groene vlakken hebben we soms geschilderd, soms geplakt met folie, en soms gefreesd en gespoten. Net wat nodig is om met de vormgeving bij het pand aan te sluiten. De ramen hebben we functioneel beletterd om zicht van buiten naar binnen te ontnemen, maar daglicht binnen te laten. Met borden en full-colour prints maken we aan bezoekers de openingstijden direct duidelijk.

Ondanks de variaties in de beletteringen, de verschillenden materialen en productietechnieken is de huisstijl van Casade eenduidig en herkenbaar. Een resultaat waar we allemaal blij mee zijn: de visuele identiteit van Casade staat als een huis.

Offerteaanvragenknop

.
.

volgend project

P&M
Express