Vermetten Diessen,
totaal in het nieuw

.Opdrachtgever:

Vermetten accountants & adviseurs

.

Een sterke fusie op accountantsgebied heeft onlangs plaatsgevonden in de regio Breda-Tilburg. Twee bekende kantoren – namelijk Flynth in Diessen en Vermetten accountants & adviseurs in Gilze – hebben de handen ineen geslagen. Directeuren Jack Kouwenberg en John Vermetten waren het snel eens over een samenwerking: “Het klikte meteen. We hebben geen seconde getwijfeld.” En daarmee werd in samenspraak met de beide personeelsteams het startschot gegeven voor de samenwerking onder de naam Vermetten.

De naam en de uitstraling moest in Diessen aangepast worden aan de kleurrijke huisstijl van Vermetten. In een korte tijd. We begonnen bij het meest in het oog springende: het exterieur van het kantoor. Op de gevel prijkt het frisse logo door middel van een elegante lichtreclame van gegoten acrylaat met led-verlichting. De bestaande reclame- en bewegwijzeringszuilen zijn voorzien van verse bestickering en met een set imposante vlaggen in de nieuwe stijl gaven we het pand extra allure.

Maar daarmee is de naamswijziging nog niet volledig. Door op alle relevante plaatsen de naam en huisstijl te communiceren, zorgen we voor optimale herkenning en vanzelfsprekendheid. Parkeerbordjes, informatieborden en glasbelettering van de binnendeuren werden in de transformatie meegenomen. Zo is het voor bezoekers overal merkbaar dat je bij Vermetten bent. Zelfs de sponsorborden bij verschillende verenigingen in de regio hebben we snel aangepast aan de kenmerkende huisstijl van Vermetten.

Offerteaanvragenknop

.
.

volgend project

Donders BV