AxionContinu,
eenheid door lichtreclame

.Opdrachtgever:

AxionContinu

.De vraag:

Meerdere lokaties, één uitstraling  AxionContinu biedt zorg- en dienstverlening in verschillende woonvormen en is daarmee een van de grootste ouderenzorg-organisaties in de regio Utrecht. Voor de diverse instellingen zocht AxionContinu naar lichtreclames: ieder pand z’n eigen naam, herkenbaar en eigen. Maar in één stijl, duidelijk horend bij AxionContinu.

Een korte zoektocht op het internet gaf AxionContinu het vertrouwen om aan Signin’ deze opdracht te verstrekken. Elke locatie heeft z’n eigen karakteristieke architectuur, ligging en functie. Zo grenst revalidatiecentrum De Parkgraaf aan een mooi park, heeft het bijzondere appartementengebouw De Wartburg vooral organische vormen, en is het woonzorgcentrum De Ingelanden bijna kubistisch te noemen.

.Het resultaat:

Eenheid verbindt  We voerden de lichtreclames hiervoor allemaal uit in heldere, direct verlichte doosletters in hetzelfde kenmerkende lettertype, uit de huisstijl van AxionContinu. Hoog op het dak of hangend aan de gevel; net wat nodig is om de naam optimaal zicht te geven. Door voor stijlvol wit te kiezen zijn de lichtreclames toepasbaar bij ieder pand, oud en nieuw, klassiek en modern.

We wisten de lichtreclames in korte tijd te realiseren. Functioneel en treffend. Tot ieders tevredenheid, dus andere instellingen van AxionContinu zullen spoedig volgen. Wij zijn er klaar voor!

Offerteaanvragenknop

.

volgend project

Casade