Domino’s Pizza,
een verse bestickering

.Opdrachtgever:

Domino’s Pizza

.De vraag:

De nieuwe voertuigen in het wagenpark van Domino’s Pizza moeten voorzien worden van belettering. Belangrijke eis daarbij is dat de belettering van deze wagens naadloos in het bestaande wagenpark passen, zonder visuele afwijkingen.

.Onze aanpak:

Na de inventarisatie en het meetwerk reproduceerden onze ontwerpers minutieus de opmaak van de bestaande belettering. In nauw overleg met de marketingafdeling van Domino’s Pizza kozen we de juiste zelfklevende folies. Voordat de auto in onze werkplaats komt, bereiden we zo veel mogelijk voor, zodat er weinig tijd voor de uiteindelijke belettering nodig is en het voertuig snel weer de weg op kan.

.Het resultaat:

Als eerste voerden we de autobelettering uit voor een trekker-oplegger-combinatie, uiteraard volledig volgens huisstijl. Sinds die succesvolle start hebben we vele voertuigen voor Domino’s Pizza van een verse bestickering voorzien. De vrachtwagens kun je voortaan zomaar op de weg in binnen- als buitenland passeren. En ook een aantal franchisenemers wist ons te vinden voor een smakelijk belettering voor de bezorg autos.

Offerteaanvragenknop

volgend project

Douwe
Egberts