Snel effect met gevelborden

Je bedrijf valt op in het straatbeeld met een aantrekkelijk gevelbord. Hang jouw bord op boven de ingang van je winkel, kantoor, fabriek of werkplaats en je maakt direct aan je doelgroep duidelijk waar je gevestigd bent, wie je bent en wat je te bieden hebt.

Permanent of tijdelijk

Een gevel- of reclamebord op je bedrijfspand zal vaak langdurig buiten aan je gevel prijken. Heb je een trendy pop-up store of een beurs? Ook voor tijdelijke toepassingen en binnenshuis zijn gevelborden prima toepasbaar. Signin’ @Spieringhs heeft voor elk bord een oplossing die past bij het doel, je wensen, je budget en je huisstijl.

Uniek door vorm, kleur en materiaal

Bij een gevelbord denk je waarschijnlijk aan een rechthoekig paneel met belettering in één of meerdere kleuren. Toch zien wij veel meer mogelijkheden om jouw boodschap effectief over te dragen. We frezen gevelborden in elke gewenste vorm of creëren letterlijk een extra dimensie met meerdere lagen op elkaar of met een eigenzinnige toplaag. Belettering in je huisstijlkleuren of met een knallende fullcolor-print maken elk bord een uniek gevelbord. Ook ’s avonds goed zichtbaar? Door verlichting toe te voegen, kan ook na zonsondergang niemand meer om je reclamebord heen.

Afhankelijk van je voorkeur en de toepassing maken we je gevelbord van bijvoorbeeld geschuimd pvc, volkern kunststof, mdf, multiplex of aluminium sandwichplaat (Dibond). Uiteraard per stuk leverbaar!

Liever iets anders? Met stoere spanframes met vinyl, vlaggendoek, zeildoek of geperforeerd meshdoek bereiken we eveneens prachtige resultaten.

Van ontwerp tot montage

De mogelijkheden van reclameborden zijn eigenlijk grenzeloos. Vraag dat maar aan onze ontwerpers, zij ontwerpen elk bord op maat voor je. We produceren de gevelborden vervolgens in onze werkplaats en monteren ze vakkundig op jouw locatie. Boven op het dak of hoog aan de gevel? Geen probleem. Onze hoogwerker helpt ons om alle plekken makkelijk te bereiken.

Meer weten over gevelborden?

De reclameborden van Signin’ @Spieringhs zijn altijd precies op maat. Samen met jou bekijken we welke materialen en technieken we het beste in kunnen zetten tegen de beste prijs. Kijk maar eens bij onze projecten hoe anderen de aandacht weten te trekken. Ook in onze showroom vind je fraaie voorbeelden en monsters. Kom gerust een kijkje nemen of mail of bel (013) 505 49 34 om een afspraak te maken.