Raambord buiten

Door raamborden aan de buitenkant van een woning te bevestigen, kun je op een effectieve wijze voorbijgangers attenderen op het feit dat het pand te koop staat. De raamborden die door makelaars worden ingezet worden ook wel v-borden genoemd door de v-vorm waardoor het bord van beide kijkrichtingen te lezen is. Buiten raamborden kunnen tegen een regenbui en zijn ook geschikt voor hergebruik zodat je een bord meer dan eens kunt gebruiken.

Buiten raamborden bevestigen

De raamborden voor buiten zijn gemaakt van polypropyleen en zijn te bevestigen op ramen of andere gladde ondergronden. Dat kan eenvoudig door het gebruik van dubbelzijdige tape of zuignappen. Je kunt zelf kiezen of wij tape of zuignappen meeleveren. De borden worden standaard full color bedrukt en zijn leverbaar in de formaten 100x70cm, 140x50cm en 140x100cm. Heb je geen ontwerp voor jouw raambord dan kun je dit ook uitbesteden aan ons creatieve team van professionals. Neem dan even contact met ons op.

Raamborden buiten bestellen via Signin

Bij Signin kun je snel, eenvoudig en voordelig jouw raambord buiten bestellen. Al onze producten zijn scherp geprijsd en worden in eigen huis geproduceerd waardoor wij snel kunnen leveren, vaak al binnen 24 uur! Je kunt met ons contact opnemen via telefoonnummer 013-5054934 of mail naar welkom@signin.nl