Raamborden goedkoop en veelzijdig

Ook jouw raamborden kun je goedkoop bestellen bij Signin. De raamborden zijn een voordelige manier om reclame te maken voor een te koop staand pand. De borden worden ook wel v-borden genoemd door hun v-vorm. Door deze vorm zijn ze duidelijk te zien vanuit beide richtingen. De borden zijn geschikt voor hergebruik en zijn eenvoudig te bevestigen. Uiteraard zijn de raamborden ook te gebruiken voor andere doeleinden zoals bijvoorbeeld de geboorte van een kind. Bestel ook jouw goedkope raamborden via de Signin.

Raambord goedkoop

De borden zijn gemaakt van polypropyleen en zijn te bevestigen op ramen of andere gladde ondergronden. Dat kan eenvoudig door het gebruik van dubbelzijdige tape of zuignappen. Je kunt zelf kiezen of wij tape of zuignappen meeleveren. De borden worden standaard full color bedrukt en zijn leverbaar in de formaten 100x70cm, 140x50cm en 140x100cm. Heb je geen ontwerp voor jouw makelaarsbord dan kun je dit ook uitbesteden aan ons creatieve team professionals. Neem dan even contact met ons op.

Goedkope raamborden bestellen via Signin

Bij Signin kun je snel en eenvoudig jouw raambord goedkoop bestellen. Al onze producten zijn scherp geprijsd en worden in eigen huis geproduceerd waardoor wij snel kunnen leveren, vaak al binnen 24 uur! Je kunt met ons contact opnemen via telefoonnummer 013-5054934 of mail naar welkom@signin.nl