Raamborden specialist

Raamborden zijn een voordelige en effectieve manier om de aandacht te vestigen op een pand dat in de verkoop staat. Bij Signin kun je terecht voor al jouw raamborden. Door de vorm worden de raamborden die wij leveren ook wel v-borden genoemd aangezien ze van beide richtingen te bekijken zijn. Als raambord specialist bieden wij verschillende formaten die je allemaal eenvoudig en voordelig bestelt via de Signin. Bekijk vandaag nog ons aanbod.

Specialist in raamborden

De borden zijn gemaakt van polypropyleen en zijn te bevestigen op ramen of andere gladde ondergronden. Dat kan eenvoudig door het gebruik van dubbelzijdige tape of zuignappen. Je kunt zelf kiezen of wij tape of zuignappen meeleveren. De borden worden standaard full color bedrukt en zijn leverbaar in de formaten 100x70cm, 140x50cm en 140x100cm. Heb je geen ontwerp voor jouw makelaarsbord? Als raamborden specialist bieden wij ook de mogelijkheid om het ontwerp van raamborden voor jou te verzorgen. Wij hebben een eigen ontwerpstudie waar creatieve professionals een ontwerp voor jou kunnen maken. Neem dan even contact met ons op.

Signin de specialist in raamborden

Signin is raambord specialist waar je snel, eenvoudig en voordelig jouw raambord kunt bestellen. Al onze producten zijn scherp geprijsd en worden in eigen huis geproduceerd waardoor wij snel kunnen leveren, vaak al binnen 24 uur! Je kunt met ons contact opnemen via telefoonnummer 013-5054934 of mail naar welkom@signin.nl