Raamborden en tuinborden

Makelaars kunnen kiezen tussen het plaatsen van een raambord of tuinbord. Voor huizen met een voortuin, ligt het raam vaak verder van de weg en is daardoor minder goed te zien. In plaats van een raambord is een tuinbord dan een beter alternatief. Beide type borden zijn voordelig te bestellen via de Signin.

Tuin- en raamborden uitvoeringen

Een tuinbord plaats je natuurlijk in de voortuin en een raambord kan zowel op een raam als op een andere gladde ondergrond worden bevestigd. Dit kan door middel van zuignappen of dubbelzijdige tape. Bij de bestelling kun je zelf kiezen welke van deze twee opties jouw voorkeur geniet. De raamborden of v-borden worden gemaakt van polypropyleen en worden standaard in full color bedrukt. Wij leveren de formaten 100x70cm, 140x50cm en 140x100cm. Je kunt uiteraard jouw eigen ontwerp gebruiken. Heb je geen ontwerp voor jouw tuin- of raamborden? In dat geval kun je dit ook uitbesteden aan ons creatieve team van professionals. Neem dan even contact met ons op.

Raamborden en tuinborden bestellen via Signin

Bij Signin kun je snel, eenvoudig en voordelig jouw raambord of tuinbord bestellen. Al onze producten zijn scherp geprijsd en worden in eigen huis geproduceerd waardoor wij snel kunnen leveren, vaak al binnen 24 uur! Je kunt met ons contact opnemen via telefoonnummer 013-5054934 of mail naar welkom@signin.nl