Raambord

Raamborden kunnen voor verschillende zaken worden gebruikt. Ze zijn echter het bekendst van de verkoopborden aan de ramen van huizen en appartementen die te koop/huur staan. Dit type raam bord staat ook bekend als v-bord door de vorm van het bord waardoor het van beide richtingen te bekijken is. Wij bieden de borden in verschillende formaten aan in onze Signin. Van hieruit kun je al je raamborden voordelig bestellen.

Raambord voor eenvoudige bevestiging

De raamborden van Signin zijn gemaakt van polypropyleen en worden full color bedrukt. Het bevestigen van het raambord gaat eenvoudig via zuignappen of dubbelzijdige tape (je kunt tijdens de bestelling kiezen welk bevestigingsmateriaal jouw voorkeur geniet). De naamborden zijn verkrijgbaar in de formaten 100x70cm, 140x50cm en 140x100cm. Heb je geen ontwerp voor jouw makelaarsbord dan kun je dit ook uitbesteden aan ons creatieve team professionals. Neem dan even contact met ons op.

Raamborden bestellen via Signin

Bij Signin kun je snel, eenvoudig en voordelig jouw raam bord bestellen. Al onze producten zijn scherp geprijsd en worden in eigen huis geproduceerd waardoor wij snel kunnen leveren, vaak al binnen 24 uur! Je kunt met ons contact opnemen via telefoonnummer 013-5054934 of mail naar welkom@signin.nl