Reclamezuilen: opvallende binnenkomers

Een reclamezuil is het visitekaartje voor je deur. Een opvallende object én handige informatiedrager. Reclamezuilen zijn verkrijgbaar in talloze verschillende vormen, afmetingen, kleuren en materialen. Groot of klein, verlicht of onverlicht. Standaard of custom-made. Signin’ @Spieringhs kijkt graag met je mee naar de perfecte oplossing voor jouw bedrijf.

Fraai en functioneel

We ontwerpen en realiseren reclamezuilen graag precies op maat voor je. Maar ook als het uitgangspunt een standaard zuil is, is het resultaat alles behalve gewoon. Door te variëren met materialen, kleuren en vormen maken onze ontwerpers iedere reclamezuil onderscheidend. De kunst is immers om een reclame- of informatiezuil zo te maken, dat deze een fraaie en functionele verschijning is op je bedrijfsterrein. In een goed ontwerp herken je jouw huisstijl en breng je de gewenste informatie in één oogopslag over. Signin’ ontwerpt, bouwt, plaatst en onderhoudt reclame- en informatiezuilen in allerlei verschillende vormen en prijsklassen.

Verlicht of onverlicht

Voer de reclamezuil uit met LED-verlichting en de zuil komt ook op donkere dagen en ’s avonds geen aandacht te kort. LED-verlichting is energiezuinig, knippert niet zoals TL-verlichting, en geeft een geweldige extra dimensie aan reclamezuilen.

Met tijd- en temperatuurdisplays

Het weerbericht is veel besproken. En tijd komen we allemaal wel eens te kort. Geen wonder dat tijd- en temperatuurdisplays in reclamezuilen zo veel attentiewaarde opleveren. Ze vestigen de aandacht direct op je onderneming en dat maakt de zuil uit communicatieoogpunt extra interessant.

Met geïntegreerd dynamisch display

Met een dynamisch display in je reclamezuil kun je zelf wijzigingen aanbrengen naar gelang je behoeften en omstandigheden. Denk bijvoorbeeld aan het weergeven van je wisselende openingstijden of acties, het met naam verwelkomen van je bezoekers, het aankondigen van speciale gebeurtenissen, een aanbieding of menu van de dag. Wat je ook wilt communiceren, de boodschap bepaal je zelf, op elk gewenst moment. En wat dacht je van een touchscreen?

Een reclamezuil van Signin’ @Spieringhs  is gericht op aandacht trekken en informeren. Op welke manier dat het beste werkt voor jouw onderneming, bespreken we graag. Bel (013) 505 49 34 of mail voor meer informatie. Of neem eerst eens een kijkje bij onze gerealiseerde projecten!