IJzersterke presentatie met een spandoek frame

Een spandoekframe is erg populair omdat je wisselende acties en thema’s extra groot in beeld kunt brengen. Maar ook voor meer permanente toepassingen, zoals gevelreclame, kan een spandoek uitkomst bieden. Groot, vrijstaand in het weiland of hangend aan een gevel: ieder spandoek is een handige manier om extra reclame te maken! Signin’ @Spieringhs levert indrukwekkende spandoekframes, standaard of geheel op maat.

Sterke kwaliteit
Een spandoek frame van Signin’ heeft aluminium buizen van 48,8 mm doorsnede, met een wanddikte van 3 mm. Je zit immers niet te wachten op het kromtrekken van je frame. Wij leveren degelijke, sterke frames en spandoeken, inclusief ruim voldoende bevestigingsmaterialen. Je hebt dan gegarandeerd ook heel lang plezier van je spandoekframe.

De frames

Onze spandoek frames zijn verkrijgbaar in nagenoeg elke afmeting en uitvoering voor nagenoeg elke plek. Kijk maar eens bij onze gerealiseerde spandoeken.
•             Muurframe: hangend op een vlakke muur of op een damwandprofiel.
•              Vrijstaand spandoekframe: wordt in de grond geplaatst d.m.v. palen en schoren. Goed alternatief voor bijvoorbeeld een bouwbord.
•             Beursframe: tegenwoordig een veel gezien reclamemiddel. Zowel binnen als buiten toepasbaar. Ook te bevestigen aan een steiger.
•             Blindframe: fraai blind gespannen spandoek, dus zonder buizen en elastieken in het zicht.

Spandoekmateriaal

Het bijbehorende spandoek printen we full color op Mesh of Frontlit. De solvent inkten trekken in het materiaal, waardoor de spandoeken lang kleurecht blijven. Frontlit is erg sterk en biedt fraaie contrastrijke afbeeldingen. Bij Mesh is dat contrast iets minder, omdat dit doek over honderden gaatjes beschikt. Dat maakt Mesh weer uitermate geschikt voor plaatsing op een winderige plek en bij een vrijstaand spandoekframe.

Alle spandoeken zijn B1 brandvertragend en prima geschikt voor gebruik buiten én binnen. We voorzien de doeken van tunnels of van zomen met ringen om de 50 cm of 30 cm. De levensduur is uiteraard afhankelijk van de omstandigheden waar het doek mee te maken krijgt, maar onze spandoeken gaan gegarandeerd jarenlang mee.

Van creatief ontwerp tot vakkundige montage

Maak gebruik van de deskundigheid en creativiteit van onze ontwerpers. Zij helpen jouw boodschap maximaal onder de aandacht te brengen. Ook de montage kun je aan ons overlaten. Dus voor de totale productie van jouw spandoek frame kun je bij ons terecht. Heb je een specifiek formaat frame nodig of een frame voor een bijzondere toepassing? Geen probleem. Vraag ons voor een offerte op maat.