Vrachtwagen beletteren

Zet je vrachtwagen in als mobiel billboard! Je vrachtwagen beletteren is een krachtig middel om naamsbekendheid te creëren, je  imago te versterken en voor actiemarketing. Het enorme oppervlak, het driedimensionale karakter en het grote bereik op de weg bieden volop mogelijkheden voor indrukwekkende promotie.

Krachtig en creatief medium

Een vrachtwagen beletteren kan op allerlei manieren. Met je logo, naam en tekst of met een imposante full color illustratie of foto, het kan allemaal. Ook wanneer het zeildoek betreft. Zelfs een complete carwrap behoort tot de mogelijkheden. Eén ding staat vast, het beletteren van je vrachtwagen is één van de meest goedkope manieren om je boodschap onder de aandacht te brengen. Je bereikt jarenlang talloze mensen met je rijdende reclame-object, elke dag weer.

Duurzaam en blijvend mooi

We beletteren vrachtwagens maar ook elke auto, bus, camper, traktor, container, aanhanger, boot, motor of scooter. Onze ontwerpers maken er een voertuig van dat gezien mogen worden. Jaar na jaar. Want onze gespecialiseerde professionals verwerken uitsluitend hoogwaardige materialen, zoals folies van 3M en Avery. Zo kunnen we met gemak tot 7 jaar garantie geven. En dat allemaal tegen zeer aantrekkelijke prijzen.

Contourmarkering

Veiligheidsmarkeringen zijn voor steeds meer (zware) voertuigen wettelijk verplicht. Geldt dat ook voor jouw vrachtwagen? Signin’ kan je precies vertellen of en hoe retroreflecterende contourmarkering op jouw voertuig toegepast moet worden. We gebruiken hoogwaardige markeringstape die aan alle wettelijke eisen voldoet, in de verplichte kleuren geel, wit, en rood. Reflecterende afbeeldingen zijn in combinatie met contourmarkering toegestaan, maar ook hiervoor gelden een aantal regels. Veilig de weg op? We helpen graag!

Je vrachtwagen is onmisbaar

We begrijpen dat stilstand van je vrachtwagen tot een minimum beperkt moet worden. We bereiden de volledige bestickering nauwkeurig voor, zodat je vrachtwagen maar kort in onze werkplaats staat voor het aanbrengen van de belettering. We halen je vrachtwagen graag bij je op. Signin’ heeft de ervaring, bevoegdheden en groene kentekenplaten om elk vervoermiddel te besturen. En zelfs een eigen trekker.

Je vrachtwagen beletteren op jouw eigen locatie? Ook dat kan. We bekijken samen wat in jouw rooster past. Kan het beletteren van je vrachtwagen niet op doordeweekse dagen gerealiseerd worden? Elke zaterdag zijn we voor de noodzakelijke klussen geopend. Je verliest geen kostbare rijtijd. Mail Signin’ of bel (013) 505 49 34 voor de mogelijkheden!