Vliegensvlugge belettering vrachtwagen

Je trekker, oplegger, bakwagen of combinatie is steeds op de weg te zien en dat maakt een vrachtwagenbelettering een uitermate geschikt reclamemiddel. Signin’ @ Spieringhs is al meer dan 25 jaar vertrouwd met het beletteren voor opdrachtgevers uit de transportsector. We weten dus wel raad met vrachtwagen belettering. Neem maar eens kijkje voor een aantal voorbeelden uit onze praktijk.

Praktisch ontwerp

Aansprekende ontwerp voor je belettering vrachtwagen nodig? Onze ontwerpafdeling maakt in een handomdraai een creatief voorstel voor je voertuig, en wel zo dat de vrachtwagen belettering precies past bij de uitstraling van je onderneming en de kosten laag blijven. Opvallend én praktisch uitvoerbaar. Van een logo met tekst op je trekker, tot een volledige full-colorprint op je complete combinatie, alles is mogelijk. Zit er nog oude bestickering op je voertuig? Geen probleem, zorgvuldig zorgen we voor verwijdering ervan.

Snel weer op weg

Je wil natuurlijk zo weinig mogelijk stilstand van je vrachtwagen. Na akkoord op het ontwerp zorgen we er dan ook voor dat de volledige bestickering geprint en gesneden klaar ligt, zodat het aanbrengen zo weinig mogelijk tijd in beslag neemt. Je kunt snel weer op weg!

Belettering vrachtwagens verzorgen we bij voorkeur in onze eigen werkplaats. We hebben er meer dan voldoende plaats om je vrachtwagen belettering uit te voeren. Ook als het er meerdere tegelijkertijd betreft. Laat je liever je vrachtwagenbelettering op jouw locatie uitvoeren? Of bij de dealer? Dan doen we dat gewoon. Waar dan ook, met belettering door onze professionals mogen je bakwagens, trekkers en/of opleggers gegarandeerd gezien worden.

Jarenlang gegarandeerd

Over gegarandeerd gesproken: van onze vrachtwagenbelettering heb je jarenlang plezier. We gebruiken zelfklevende folies en full-colorprints met een hoge kwaliteit, tegen vaste lage prijzen. Afhankelijk van gewenste levensduur en de toegepaste materialen garanderen we de beletteringen tot wel 7 jaar! Daar kun je even mee vooruit.

Haal- en brengservice

Geen tijd de wagen zelf te brengen naar onze werkplaats? Onze medewerkers halen ‘m graag voor je op. Groot rijbewijs, groene kentekenplaten, zelfs een eigen trekker; we hebben alles in huis om dat regelen.

Met onze service verlies je geen kostbare tijd. Samen kijken we naar een oplossing die in jouw rooster past!

Rij je even langs voor jouw eigen vrachtwagenbelettering? Bellen naar (013) 505 49 34 of mailen kan natuurlijk ook!