Onderscheidende vrachtwagen reclame

Vanuit onze werkplaats in Esbeek (vlakbij het Brabantse Tilburg) draaien ze trots de weg op. Chauffeurs van Domino’s Pizza, Douwe Egberts, KWF kankerbestrijding, Gebr. Huijbregts, Van Vliet transport. Om er maar eens een paar te noemen. Er toeren door Europa heel wat combinaties met een prachtige vrachtwagenreclame van Signin’ @Spieringhs. Kan ook jouw vrachtwagenreclame gebruiken?

Reclame per kilometer

Reclame op vrachtwagen is uitermate geschikt om tegen relatief lage kosten op een indrukwekkende manier naamsbekendheid te creëren en promotionele boodschappen over te brengen. Met elke gereden kilometer neemt het bereik van je doelgroep toe. Jarenlang. Want we passen uitsluitend hoogwaardige folies en full-color-prints toe. Zeven jaar garantie is dan ook meer regel dan uitzondering.

Creatief binnen jouw huisstijl

Na de inventarisatie en het nauwkeurige meetwerk creëren onze ontwerpers een nieuwe aansprekende vrachtwagenreclame. Moet het ontwerp aansluiten bij andere promotiemiddelen? Dan vertalen we de bestaande huisstijl of campagne perfect naar een ontwerp wat ook geschikt is voor reclame op vrachtwagens. Belangrijke is immers dat deze wagen naadloos in het bestaande wagenpark past, zonder visuele afwijkingen. Daarbij zoeken we natuurlijk wel de grenzen op in creativiteit en toepasbaarheid.

Voordat de auto in onze werkplaats komt, bereiden we zo veel mogelijk voor. Snijteksten en prints liggen klaar. Op die manier is er weinig tijd voor de uiteindelijke belettering nodig en kan je voertuig weer snel de weg op. Dat geldt ook als je liever hebt dat we je vrachtwagenreclame op jouw locatie of bij jouw dealer realiseren.

Verplichte contourmarkering

Sinds enkele jaren zijn veiligheidsmarkeringen voor de meeste vrachtwagens verplicht. Wij weten precies op welke manier we retroreflecterende contourmarkering toe moeten passen. Reflecterende reclame op vrachtwagen is in combinatie met contourmarkering toegestaan, maar ook hiervoor gelden een aantal regels.

Met welke vrachtwagen reclame dan ook, Signin’ past markeringstape toe die aan alle wettelijke eisen voldoet. Sommige tapes zijn toepasbaar op een harde ondergrond, en voor zeildoek zijn speciale contourmarkeringen geschikt. Beide typen zijn verkrijgbaar in de wettelijk verplichte kleuren wit, geel en rood. Signin’ helpt je om veilig aan het verkeer deel te nemen.

Overtuigend resultaat

Wil je ook met je vrachtwagen reclame maken? Gaat het om een compleet wagenpark? Zoek je een spectaculaire carwrap? Belettering voor een promotiewagen? Full-color-print voor je verkoopaanhanger? Signin’ maakt er onmisbare mobiele reclamedragers van. Neem je contact op met ons voor een afspraak?