Complete wagenpark bestickering

Je kunt wel stellen dat transport ons in het bloed zit. Kijk maar eens naar de voorbeelden van hoe wij een auto, vrachtwagen of compleet wagenpark beletteren. Al vanaf de start van ons bedrijf – meer dan 25 jaar geleden – werken we vaak voor opdrachtgevers uit de transportsector. Zowel direct voor transportbedrijven als voor hun bedrijfswagenleveranciers. Trekkers, opleggers, hele combinaties of bakwagens; een enkel voertuig of een compleet wagenpark: we zijn helemaal ingericht op wagenpark bestickeren.

Praktisch ontwerp

Wil je je wagenpark bestickeren? Onze ontwerpafdeling maakt in een handomdraai een voorstel voor je nieuw aangeschafte voertuig(en), zodat de belettering naadloos aansluit bij de rest van de vloot. Liever een compleet nieuwe uitstraling voor je wagenpark bestickering? Wij vertalen je wensen naar creatieve ideeën, die ook nog eens praktisch uitvoerbaar zijn. Zo’n ontwerp kan enkel een compacte, krachtige herkenning zijn op alle trekkers, zoals door middel van je logo. Maar ook een volledige full-colorprint op complete opleggers en vrachtwagenzeilen is mogelijk. Uiteraard zorgen we ook voor zorgvuldige verwijdering van je eventuele oude belettering.

Je voertuigen zijn onmisbaar

We weten als geen ander dat stilstand van je voertuigen tot een minimum beperkt moet worden. We zorgen er dan ook voor dat de complete wagenpark bestickering geprint en gesneden klaar ligt, zodat je je voertuigen maar kort hoeft te missen. Je wagenpark bestickeren we bij voorkeur in onze werkplaats; daar hebben we volop ruimte om elke belettering uit te voeren. Liever je wagenpark beletteren op jouw eigen locatie? Indien gewenst kan de uitvoering ook ter plekke gebeuren. Waar dan ook, onze gespecialiseerde professionals maken van je trekkers en/of opleggers voertuigen die gezien mogen worden.

Service van A naar B

We komen je voertuigen graag halen als dat je beter uitkomt. We beschikken over medewerkers met een groot rijbewijs, we beschikken over groene kentekenplaten voor vrachtwagens én over een eigen trekker. Bovendien zijn we elke zaterdag geopend, zodat je wagenpark op maandagochtend weer compleet de weg op kan. Met onze service verlies je geen kostbare rijtijd. Samen kijken we naar een oplossing die in jouw rooster past!

Het bedrijfswagenpark is perfect geschikt als mobiele reclamedrager. Laat je ook je wagenpark beletteren op een opvallende en functionele manier? Kom daarvoor langs op ons adres in Esbeek (vlakbij Tilburg), bel (013) 505 49 34 of mail voor informatie over alle uiteenlopende mogelijkheden. Welkom bij Signin’ @Spieringhs!