Bouwbord: een riant visitekaartje

De bouwplaats is een prima plek om je als (onder)aannemer, projectbureau of makelaar te profileren. Een uitgelezen kans om aan passanten te tonen dat juist jouw bedrijf tekent voor het ontwerp, het metselwerk uitvoert, elektra aanlegt of de groenvoorziening verzorgt. Maar hoe val je op en krijg je de aandacht die je verdient? Bij Signin’ @Spieringhs realiseert opvallende, eigentijdse bouwborden in alle vormen en maten. Een aantrekkelijk visitekaartje.

Eenheid door verscheidenheid?

Je komt het nog vaak tegen: de één hangt een bord aan het bouwhek, de ander volgt met een klein spandoek. Weer een ander kiest voor een eigenwijze vorm voor z’n naambord. En ben je een van de laatste, dan is de kans groot dat je logo ergens in een verloren hoekje hangt. Zonde! In de wirwar van borden en doeken valt eigenlijk niemand meer op. Bovendien straalt het geheel niet bepaald kwaliteit uit. Signin’ heeft jarenlang ervaring met het produceren van bouwborden op maat, waarop elke betrokken partij de beoogde attentiewaarde krijgt.

Bewezen aandacht

Voorbijgangers nemen informatie beter op als deze duidelijk en overzichtelijk wordt gepresenteerd, of dat nu met een bouwbord langs de snelweg is, op een sportveld of in een weiland. Op dat principe zijn onze bouwborden dan ook gebaseerd: alle betrokkenen worden zonder uitzondering aantrekkelijk in beeld gebracht. Op één bord, voorzien van een stijlvolle artist impression en projecttitel, waardoor een realistische weergave wordt getoond van de te realiseren bouw. Voor grote projecten zijn er de XL bouwborden, zodat je extra ruimte hebt om jouw boodschap goed zichtbaar te tonen.

Ruime keuze in bouwborden

De betrokken partijen blijven gegarandeerd langdurig en goed in beeld. Heb je nog andere wensen voor een bouwbord? In een specifieke vorm? Moet het extra-extra groot? Driedimensionaal? Recyclebaar? Van milieuvriendelijke materialen? We ontwerpen en realiseren jouw bouwbord graag voor exact op maat voor je!

Met het professioneel en stevig plaatsen van onze bouwborden nemen we iedereen ook nog eens werk uit handen. We halen het bord bij het beëindigen van het project weer op. Wil je het (deels) hergebruiken? Dan zorgen we voor keurige opslag en plaatsen we het weer als dat nodig is.

Meer weten? Je bent van harte welkom bij Signin’ @Spieringhs! Neem je contact op met ons voor een afspraak?