Maak indruk met een projectbord

Een projectbord wordt vaak gebruikt op de bouwplaats. De aannemer en andere betrokken partijen kunnen door dit reclame-object zichzelf kenbaar maken. Creëer duidelijke zichtbaarheid op jouw projectlocatie met een opvallend projectbord en spreek zo jouw beoogde doelgroep aan. Maar hoe krijg je de aandacht die je wenst? Signin’ @Spieringhs zorgt voor projectborden die in het oog springen. De complete totaalservice realiseren wij van ontwerp tot de uitvoering en plaatsing. Wij maken elk projectbord precies op maat, in elke gewenste afmeting of vorm. Onze borden zijn uitermate geschikt voor tijdelijke inzet, maar uiteraard ook voor permanent gebruik.

Zorg dat je opvalt

De betrokken partijen van een bouwproject willen zich graag presenteren. Geen project- of bouwbord beschikbaat? Dan hangt de één een spandoekje op, de ander een bord aan het bouwhek en weer een ander kiest voor een unieke vorm voor zijn naamaanduiding. Ben je de laatste? Dan zou het zomaar kunnen dat jouw logo in een onopvallend hoekje komt te hangen. Jammer; door de diversiteit van borden komt niemand meer prominent in beeld. Door middel van één compleet projectbord krijgt iedereen de aandacht die hij verdient. Presenteer je op een overzichtelijke en opvallende manier zodat de passanten de informatie beter op zich nemen. Of je bord nu langs de snelweg, in een weiland of op een sportveld staat, onze projectborden worden zo ontworpen dat alle betrokkenen zonder uitzondering aantrekkelijk in beeld worden gebracht.

Compleet verzorgd

Onze projectborden en bouwborden bieden niet alleen ruimte aan de logo’s van de (onder)aannemers, maar ook voor een aansprekende artist impression of thematische afbeelding. Full color, driedimensionaal, extra groot, in een bijzondere vorm, herbruikbaar of milieuvriendelijk; Signin’ heeft meer dan 25 jaar ervaring om het productieproces van bouw-, project- en helemaal naar wens te laten verlopen en te zorgen voor een compleet, passend resultaat. Uiteraard regelen we het transport naar de gewenste locatie, het plaatsen en eventueel ophalen van de projectborden. Wil je het (deels) hergebruiken? Dan zorgen we voor keurige opslag en plaatsen we het weer als dat nodig is.

Meer inspiratie?

Wil je je volledig laten informeren door onze specialisten over de mogelijkheden van project-, bouw- of makelaarsbord? Wij helpen jou graag met het maken van de juiste keuze. Bel (013) 505 49 34 of mail gerust voor het maken van een afspraak.