Asfaltsticker met antisliplaminaat

Asfaltstickers zijn stickers die ideaal zijn voor buitengebruik. Bij Signin maken wij asfaltstickers op basis van de 3M SC3662-10 folie met SC3647 laminaat. Op die manier zijn al onze asfaltstickers inclusief een antisliplaminaat en kan er dus prima over worden gelopen. Zo zijn asfaltstickers ook ideaal voor bijvoorbeeld het aangeven van een start en finish op het asfalt tijdens een sportevenement. Uiteraard is de folie ook krasvast en is het heel eenvoudig aan te brengen op beton, vlakke straattegels en uiteraard asfalt. Voor voordelige asfaltstickers met antisliplaminaat bent u bij Signin aan het juiste adres.

Afwerking van asfaltsticker inclusief antisliplaminaat

Voor de afwerking van asfaltstickers kun je kiezen uit Contour (kiss cut): in vorm gesneden geleverd op vel. Contour (through cut): in vorm rechtstreeks uit het vel gesneden en schoonsnijden: rechthoekig gesneden en los geleverd. Je kunt tijdens het bestelproces eenvoudig jouw ontwerpbestand uploaden. Indien gewenst, kunnen we dit ook gratis voor je controleren (kies dan voor ‘optimaliseer uw bestand’).

Asfaltsticker met antisliplaminaat via Signin

Bij Signin kun je snel, eenvoudig en heel voordelig jouw asfaltsticker met antisliplaminaat bestellen. Heb je geen goed ontwerp? Dan kan ons creatieve team zorgen voor een pakkend ontwerp voor jou. Al onze producten zijn scherp geprijsd en worden in eigen huis geproduceerd waardoor wij snel kunnen leveren, vaak al binnen 24 uur! Neem contact op met ons via telefoonnummer 013-5054934 of mail naar welkom@signin.nl