Roto-Art,
bewegwijzering met een glimlach

.Opdrachtgever

2d studio in vorm

.

Roto-Art ontwikkelt de meest fantastische kunststof producten door middel van rotatiegieten. Dat kunnen design lampen en bloempotten zijn, maar ook voederbakken, voorraadtanks, speelgoed en elektrakasten. De mogelijkheden zijn nagenoeg onbeperkt! De techniek is enorm flexibel en veelzijdig, kent lage opstartkosten, een grote vormvrijheid en is recyclebaar.

Wij gaan het helemaal maken
Het productieproces lijkt met het omvangrijke machinepark en de vele zakken grondstoffen vooral technisch. Maar het zijn de scherpe ideeën en verrassende oplossingen van de mensen bij Roto-Art die aan de basis staan van de productontwikkeling. Zij kunnen hun kennis en creativiteit helemaal kwijt in het nieuwe pand in Tilburg. Een efficiënte werkomgeving, met een passende ruimte voor elke functie. Ontwerpen, bevoorraden, mallen maken, gieten, koelen, assembleren, isoleren, nabewerken, recyclen. En ook lunchen, ontspannen, ideeën presenteren…

Koud kunstje
Maar hoe laat je dat zien? Hoe weet je wat je waar mag verwachten? Wat je er kunt doen en maken? ‘Bedenken jullie daar iets voor in lijn met de huisstijl? En dan liefst ook een beetje leuk, met wat humor?’, vroeg Roto-Art aan 2d studio in vorm. Nou, dát is tegen geen dovemansoren gezegd. 😉
Aan de slag! Ze inventariseerden tot in detail elke deur, raam, ruimte, roldeur, parkeerplek, en de bijbehorende beweegroutes. Ze maakten ontwerpen, schreven teksten, en illustraties. Wij gingen inmeten en adviseerden materiaalkeuzes. Aan de hand van de technische tekeningen startten we de productie.

Rondje van de zaak
Inmiddels vind je overal in het pand bewegwijzeringen die een glimlach op je gezicht toveren. Soms aardig, soms recht voor z’n raap, soms dwars, soms met zelfspot. Maar hoe dan ook op een manier die medewerker en bezoeker nét even anders naar de plek laat kijken. Precies zoals Roto-Art dat doet bij hun productontwikkelingen. Rotatiegieten heeft alles in zich om innovatieve ideeën mogelijk te maken! Loop je een rondje mee?

Offerteaanvragenknop

.
.

volgend project

de Keukenvernieuwers