Asfaltstickers

Asfaltstickers worden ook wel outdoor vloerstickers genoemd omdat de folie zeer geschikt is voor buitengebruik. Uiteraard kan het ook prima binnen worden gebruikt maar daar voldoen de normale vloerstickers ook voor. Een asfaltsticker is te gebruiken op beton, asfalt en vlakke straattegels. De asfaltstickers zijn gemaakt van 3M SC3662-10 folie met SC3647 laminaat en dus anti-slip en krasvast. Voor voordelige stickers op asfalt ben je bij Signin aan het juiste adres.

Stickers op asfalt voor evenementen

Asfaltstickers zijn eenvoudig aan te brengen. Ideaal voor een evenement op straat zoals bijvoorbeeld een hardloopwedstrijd. Je kunt daarbij de stickers gebruiken om de start en finish aan te geven maar ook bijvoorbeeld om de advertenties van sponsoren en adverteerders te tonen. Je kunt je eigen ontwerp uploaden tijdens de bestelprocedure. Wij kunnen het bestand ook controleren. Dit is een gratis service, kies in dat geval voor ‘optimaliseer uw bestand’. Signin kan de asfaltstickers in drie afwerkingsmogelijkheden leveren: Contour (kiss cut): in vorm gesneden geleverd op vel Contour (through cut): in vorm rechtstreeks uit het vel gesneden en Schoonsnijden: rechthoekig gesneden en los geleverd.

Asfaltstickers via Signin

Bij Signin kun je eenvoudig en heel voordelig jouw asfaltsticker bestellen. Heb je geen goed ontwerp? Dan kan ons creatieve team zorgen voor een pakkend ontwerp voor jou. Al onze producten zijn scherp geprijsd en worden in eigen huis geproduceerd waardoor wij snel kunnen leveren, vaak al binnen 24 uur! Neem contact op met ons via telefoonnummer 013-5054934 of mail naar welkom@signin.nl