Foto op aluminium aanbieding

Op zoek naar een aanbieding voor een foto op aluminium? Bij Signin kun je jouw foto op aluminium laten drukken tegen scherpe prijzen. Een foto op aluminium geeft een schitterend luxe en stoer effect. Je hangt het zo aan de muur zonder eerst op zoek te hoeven naar een fotolijstje dat aansluit bij jouw interieur.

Foto’s op aluminium aanbieding via Signin

Ook al kun je de foto op aluminium goedkoop bestellen, het materiaal is van hoogwaardige kwaliteit. Het wordt dibond genoemd en bestaat uit twee lagen aluminium en daartussen bevindt zich polyethyleen. Deze binnenste laag zorgt ervoor dat de foto heel stevig is en niet rekt of krimpt. Het is daardoor ook buiten te gebruiken. Zo kan het bijvoorbeeld prima dienst doen als gevelreclame. Profiteer van onze foto op aluminium aanbieding en bestel.

Foto’s op aluminium aanbieding keuze-opties

Kies de verschillende opties die wij bieden bij het bestellen van de foto op aluminium aanbieding. Ga je bijvoorbeeld voor de full color bedrukking of voor een meer artistieke look met witprint (of een combinatie van beiden). Je zet de benodigde vinkjes bij jouw keuzes en uploadt vervolgens eenvoudigweg jouw foto. Je kunt in het uploadbestand meteen de boorgaten aangeven indien gewenst. Maak vandaag nog gebruik van onze aanbieding voor een foto op aluminium en bestel snel.