Foto op aluminium afdrukken

Een foto kan een grote impact hebben op een ruimte. Het kan de stijl van het interieur versterken of, in het geval van bijvoorbeeld familiefoto’s, een huiselijke en persoonlijke sfeer creëren. Bij Signin kun je jouw foto’s op aluminium afdrukken, of je het nu wilt ophangen in jouw woonkamer of gebruiken op een beurs of als gevelreclame: Succes gegarandeerd!

Foto’s op aluminium afdrukken in fullcolor en/of witprint

Een foto op aluminium afdrukken geeft een schitterend en stijlvol effect. Het maakt de foto tijdloos en een integraal onderdeel van de ruimte waarin het hangt. Bij het full color drukken komen de schitterende kleuren volledig tot hun recht. Wij bieden ook de optie om de foto in witprint te drukken of als combinatie van full color en witprint; net welk effect jij voor ogen hebt.

Aluminium foto afdrukken opties

Kies op de bestelpagina de gewenste opties. Zo kun je o.a. de borstelrichting van het aluminium kiezen. En uploadt vervolgens de foto. In het uploadbestand kun je er nog voor kiezen om de boorgaten aan te geven zodat wij die meteen kunnen verzorgen. Zo hoef je de foto alleen nog maar op het hangen wanneer hij wordt afgeleverd. Laat vandaag nog jouw aluminium foto afdrukken via onze Signin.