Foto op aluminium bestellen

Een van de leukste manieren om een kamer een persoonlijk tintje te geven is door een foto aan de muur te hangen. Wie niet op een oubollig fotolijstje zit te wachten kan ervoor kiezen om zijn/haar foto op aluminium te bestellen. Zo vormt het materiaal zelf ook meteen een mooie blikvanger. Wat je misschien nog niet wist, is dat je jouw foto’s op aluminium gewoon kunt bestellen via de Signin.

Foto’s op aluminium bestellen op dibond

Een aluminium foto bestellen is bij Signin heel eenvoudig; door slechts een aantal keuzeopties aan te vinken, kies je jouw ideale foto. Je kunt zelfs de borstelrichting kiezen van het aluminium. Wij gebruiken een dibond-plaat afgeschermd met laminaat. Een voordeel is dat het materiaal licht is, dus eenvoudig mee te nemen naar bijvoorbeeld beurzen en andere evenementen. Je kunt het materiaal zelfs gebruiken op een outdoor evenement. Een aluminium foto bestellen doe je dus ook voor jouw reclame- en promotie-uitingen.

Schitterende kleuren

Wij drukken de foto in full color of als witprint. Een combinatie van deze twee bedrukkingen is ook mogelijk. Door in het uploadbestand aan te geven waar je de boorgaten wilt hebben, kunnen wij dit al voor je verzorgen zodat je jouw foto direct kunt ophangen. Ook een foto op aluminium bestellen? Bezoek dan nu de Signin.