Foto op aluminium goedkoop

Een foto op aluminium duur? Niet als je het via de Signin bestelt natuurlijk. Een foto op aluminium heeft een zeer fraaie en luxe uitstraling. Wij maken het op basis van een dibond-plaat. Dit materiaal bestaat uit twee dunne lagen aluminium en heeft daar tussen een polyethyleen laag. Deze laag maakt het geheel heel sterk en krimp- en rekvrij. Je kunt het zelfs buiten gebruiken. Bestel je foto op aluminium goedkoop via onze Signin.

Foto’s op aluminium goedkoop bedrukken

De foto kunnen wij bedrukken in full color of als witprint. Je hoeft niet eens te kiezen want een combinatie is eveneens mogelijk. Tijdens het bestellen van je goedkope foto op aluminium zijn er nog veel meer keuzes die je kunt maken, bijvoorbeeld de borstelrichting van het aluminium.

Goedkope foto op aluminium ophangen

Voor het ophangen van de foto, kun je zelf aangeven waar de boorgaten moeten komen. Dit kun je doen in het ontwerpbestand dat je tijdens de bestelling uploadt. Indien u het op een andere wijze wilt gebruiken, is het uiteraard ook mogelijk om de foto zonder boorgaten te bestellen. Welke keuze je ook maakt, je bestelt je foto’s op aluminium goedkoop via de Signin.