Foto op aluminium

Onze maatschappij is bijzonder visueel ingesteld. Snapchat, Instagram, aan de lopende band krijgen wij foto’s te zien. Maar een foto maakt pas echt indruk wanneer je het uitgeprint ziet. Voor onze huis-, tuin-, en keukenkiekjes nemen wij vaak niet meer de moeite ze af te drukken. Maar door de komst van nieuwe mogelijkheden, hangen we wel makkelijker een mooie foto aan onze muur. Een van die populaire nieuwe methoden is het drukken van foto’s op aluminium. Dit geeft een bijzonder en stoer effect en vormt een ware eye-catcher in elk interieur; of het nu thuis, op de zaak of elders is. Een foto op aluminium is eenvoudig te bestellen via de Signin.

Foto’s op aluminium via Signin

Signin maakt voor het afdrukken van foto’s op aluminium gebruik van een dibond plaat, afgeschermd met een laminaat. Dit sterke, krimp- en rekvrije materiaal zorgt voor een tijdloos resultaat. Het bestaat uit twee dunne lagen aluminium met een zeer stevige polyethyleen laag er tussen. Door het lichte gewicht zijn grote prints toch eenvoudig te vervoeren.

Foto op alu in full color

Je kunt kiezen uit fullcolor of witprint bedrukking of een combinatie van de twee. Door de schitterende kleuren komen jouw foto’s volledig tot hun recht. Als reclamebord zal het ook zeker de aandacht weten te trekken. Het materiaal is ook buiten te gebruiken zodat je de foto op aluminium ook als gevelreclame kunt inzetten.

Om jouw foto op alu meteen op te kunnen hangen, kun je in het uploadbestand al aangeven waar je de boorgaten wilt hebben zodat wij die voor jouw kunnen maken. Uiteraard is het ook mogelijk de plaat zonder boorgaten te bestellen.