Foto op plexiglas afdrukken

Plexiglas is een schitterend materiaal om jouw foto’s in te laten afdrukken. Doordat de foto op de achterkant wordt gedrukt, krijg je een heel mooi diepte-effect. Hierdoor ziet de foto er nog mooier uit en krijgt het een speciale uitstraling. Plexiglas is ook buiten te gebruiken want het is watervast en zonlichtwerend. De kleurechtheid blijft daardoor goed. Andere toepassingen van plexiglas is het gebruik voor lichtbakplaten, displays, naambordjes e.d. Laat ook eenvoudig jouw foto’s op plexiglas afdrukken via de Signin.

Plexiglas foto afdrukken op verschillende manieren

Bij Signin kun je kiezen uit verschillende materialen, dikten, bedrukkingen en kun je zelf de gewenste afmetingen aangeven. De keuze voor welk materiaal en bedrukking je gaat, hangt af van de ruimte waarin je de foto op plexiglas wilt gebruiken. Day & Night bedrukking op opaal plexiglas geeft het mooiste resultaat wanneer de foto gebruikt wordt met zowel verlichte als onverlichte bakken. Een foto op plexiglas in full color afdrukken is aan te raden wanneer de verlichting overdag wordt uitgeschakeld.

Foto’s op plexiglas afdrukken via Signin

Een plexiglas foto afdrukken kan dus op verschillende manieren. Voor welke bestelopties je ook kiest, bij Signin ben je aan het juiste adres. Wij maken al onze producen in eigen huis zodat we jouw foto op plexiglas snel en voordelig kunnen leveren.