Foto’s op plexiglas bestellen

Bij Signin kun je terecht voor alle soorten promotiemateriaal met jouw eigen bedrukking. Wij bieden ook verschillende schitterende fotoproducten aan via Signin. Zo kun je ook bij ons foto’s op canvas, textielframe, hout, behang, aluminium en plexiglas bestellen. Ons plexiglas aanbod biedt jou de gelegenheid om de ideale foto op plexiglas te bestellen voor jouw situatie.

Plexiglas materiaal

Voor welke opties je ook kiest bij een plexiglas foto bestellen, een foto op plexiglas ziet er altijd geweldig uit. De foto wordt bij dit procedé afgedrukt op de achterkant van het plexiglas. Zo ontstaat er dus een dieptewerking die de foto een speciale uitstraling geeft. Een foto op plexiglas vormt zo een ware eye-catcher in elke ruimte. En niet alleen binnen. Het materiaal maakt het mogelijk om de foto’s ook buiten te gebruiken. Dit komt omdat het plexiglas watervast, en zonwerend is. De kleurechtheid blijft dus lange tijd goed.

Opties om foto op plexiglas te bestellen

Hoewel de bestelprocedure om een plexiglas foto te bestellen eenvoudig is, is het wel van belang dat je weet waar je het voor gaat gebruiken. Wanneer je foto’s op plexiglas gaat bestellen voor gebruik voor zowel verlichte als onverlichte lichtbakken dan is Day & Night bedrukking op opaal plexiglas aan te raden. Als de verlichting overdag wordt uitgeschakeld, raden wij de standaard full color bedrukking aan.