Foto op plexiglas

Tegenwoordig zijn er vele schitterende manier om jouw foto aan de wand te hangen. Bij Signin kun je bijvoorbeeld jouw foto’s op hout, behang, aluminium, textielframe, canvas en plexiglas laten drukken. Bij een foto op plexiglas wordt de foto op de achterkant van het plexiglas gedrukt wat een schitterend diepte effect geeft. Zo wordt elke foto op slag een spectaculaire foto.

Voordelen plexiglas foto

Plexiglas is wel een krasgevoelig materiaal maar eenmaal opgehangen aan de wand heb je daar op zich geen last van. Het biedt in ieder geval veel meer voordelen dan nadelen. De foto blijft kleurvast, watervast en is zonlichtbestendig. Zodoende kun je foto’s op plexiglas prima buiten gebruiken. De foto’s op plexiglas zijn ook populair voor gebruik in combinatie met lichtbakplaten, displays, naambordjes etc.

Materialen en bedrukkingen voor plexiglas foto

Voor het materiaal heb je de keuze uit blockout, helder en opaal. Als bedrukkingsmethoden kan er gekozen worden uit Day & Night, Full color met witprint en Standaard (100% full color). Elke combinatie biedt zo voordelen in bepaalde situaties. Voor kleuren die goed tot hun recht komen in zowel verlichte als onverlichte lichtbakken. Als de verlichting overdag toch al uitgeschakeld wordt van de lichtbakplaten dan adviseren we je voor 100% full colour te kiezen.