Doelgericht freeswerk voor reclame en industrie

Met cnc-frees-, laser- en graveertechnieken realiseren we elke gewenste vorm, contouren en profilering. Op elk gewenst formaat, uit elk gewenst plaatmateriaal. Groot plaatwerk frezen, boren en graveren we in de gewenste vorm om ze vervolgens verder te bewerken. We kunnen de oppervlakte van allerlei materialen met uiterste precisie van vormen, illustraties of teksten voorzien door middel van graveren. We spuiten de vormen in je huisstijlkeuren, beplakken ze met full-colorprints of met een eigenzinnige toplaag. Die combinatiemogelijkheden maken de frees- en graveertechniek uitermate geschikt voor een breed scala aan toepassingen.

Promotionele toepassingen

Onder andere bij gevelreclame, 3d-logo’s, uithangborden, project- en bouwborden, stand- of showroomdecoraties passen we freeswerk toe. Maar ook voor kunstwerken zetten we met regelmaat onze freesmachine aan het werk.

Informatieve toepassingen

CNC freeswerk geeft een extra dimensie aan bewegwijzeringen, informatiepanelen bij tentoonstellingen of wandelroutes en naamplaten.

Industriële toepassingen

Bijvoorbeeld voor motoronderdelen, machinetypeplaatjes met oplopend nummer, koffer- en flightcase-inrichtingen, interieurprojecten is ons CNC freeswerk uitermate geschikt. In seriewerk, maar ook voor een enkel exemplaar.

Onbegrensde materiaalkeuze

We frezen en boren allerlei plaatmaterialen zoals hout, PVC, multiplex, MDF, vezelplaat, underlayment, acrylaat (plexiglas), aluminium en (volkern)kunststof zoals HPL, melamineplaat, Dibond, Trespa en Corian. Sandwichplaten combineren een kunststof kern met een decoratieve toplaag voor bijvoorbeeld een geborsteld-RVS- of brons-look. Is dat nog niet genoeg om uit te kiezen? We combineren deze materialen graag voor een bijzondere effect. Zo geven we acrylaat freeswerk een spiegelende toplaag of voorzien we kunststof van een toplaag met boomschorsstructuur.

Lever je zelf graag andere materialen aan? We testen graag de resultaten. En in combinatie met bijvoorbeeld laserwerk, zelfklevende folies, full-colorprints of spuitwerk maken we elk denkbaar ontwerp tot werkelijkheid!

Extra attentiewaarde

Montage van het cnc freeswerk kan rechtstreeks op het oppervlak plaatsvinden, maar vaak – zoals bij gevelbeletteringen – werken we met afstandhouders. Met de schaduw die zo ontstaat krijgen de gefreesde vormen nog meer diepte en een nog hogere attentiewaarde. Datzelfde geldt ook voor directe of indirecte verlichting van het freeswerk.

Inspiratie nodig? Signin’ @Spieringhs  beschikt over ervaren ontwerpers die je graag met het idee helpen. Ook als je al weet wat je wil, vertalen zij je idee naar een bruikbaar product. CNC freeswerk vraagt immers om specifieke toepassingen. We informeren je graag.