Vrachtwagenzeil bedrukken

Vrachtwagenzeilen zijn indrukwekkende mobiele reclamedragers. Ze worden echter blootgesteld aan extreme weers- en gebruiksomstandigheden. Signin’ @Spieringhs bedrukt zeilen waarmee de hoogste kwaliteit en levensduur wordt behaald. De unieke coating is bestand tegen negatieve invloeden en is zelfreinigend. Vrachtwagenzeilen bedrukken is duurzaam; ze blijken zelfs na vijf jaar nog een overtuigende reclamedrager. Dat garanderen we.

Lage kosten, enorm bereik

Een full color schuif- of rolzeil op een truck of oplegger is bijzonder geschikt voor het versterken van de naamsbekendheid en het overbrengen van je boodschap. De afmeting is aanzienlijk en hij steekt boven alle andere verkeersdeelnemers uit. Vrachtwagenzeilen bedrukken vergt slecht een eenmalige investering met een enorm bereik, en dat jarenlang!

Altijd precies op maat

Een vrachtwagenzeil bedrukken doen we natuurlijk voor elk type zeil, met elk denkbaar doel: rolzeilen, huifzeilen, TIR-zeilen, dekzeilen, schuifzeilen, kipperzeilen, asvaltzeilen en elk zeil wat je maar kunt bedenken. Vraag maar raak.

Wij meten je vrachtwagen of aanhanger vakkundig op, zodat het zeil straks perfect past. Onze vormgevers maken vervolgens ook het ontwerp precies op maat, helemaal passend bij je wensen en bedrijfshuisstijl. Vrachtwagenzeilen bedrukken we door middel van digitaal, full color printwerk en worden voorzien van een sterke PU-coating. Wil je je vrachtwagenzeil bedrukken met bijvoorbeeld alleen je logo of bedrijfsnaam, dan kan het beplakken met speciale folies voor zeildoek de beste keuze zijn. Welke techniek ook, elk zeildoek is maatwerk; ook voor speciale toepassingen boeken we slim resultaat.

Met glans geslaagd

We verwerken uitsluitend hoogglans zeildoek van ijzersterke weefsels, gecoat met topkwaliteit kunststof. Onze zeilen zijn waterdicht, rot- en schimmelbestendig, vuilwerend en bestand tegen temperaturen van -30°C tot 80°C. We geven dan ook gerust vijf jaar heldere garantie op onder andere vuilwerende eigenschappen, hechting, voorkoming van craquelévorming en behoud van kleurkracht. Nog zwaardere eisen? We leveren ook staaldraad-versterkt zeildoek om bijvoorbeeld vandalisme tegen te gaan. Alle materialen zijn brandvertragend en voorzien van een certificaat.

Voor de eco-solvent-inkten en folies gelden dezelfde kwaliteitsnormen, zodat het totaal bij een vrachtwagenzeil bedrukken gegarandeerd een goede investering is.

Contourmarkering

Veiligheidsmarkeringen zijn voor veel voertuigen verplicht. Signin’ past retroreflecterende contourmarkering toe die aan alle wettelijke eisen voldoet. Voor zeildoek zijn er speciale tapes in de verplichte kleuren wit, geel en rood. Signin’ helpt je graag om veilig aan het verkeer deel te nemen.