Delem,
kiest voor uniformiteit

.opdrachtgever

Delem

.

Delem is al meer dan 40 jaar technologisch leider op de wereldmarkt voor CNC-besturingen voor plaatmachines. Het hoofdkantoor is gelegen aan de luchthavenweg in Eindhoven. Als marktleider wil je natuurlijk altijd goed voor de dag komen. Fysiek betekent dat een mooi hoofdkantoor met een representatief buitenterrein. Duidelijke signing en overzichtelijke bewegwijzering voor het ontvangst van je gasten. Echter door verschillende leveranciers met ieder hun eigen ideeën was de signing in de loop der jaren een bonte verzameling van borden geworden. Na de restyling van de huisstijl was dan ook een goed moment om het buitenterrein eens grondig aan te pakken.

Als bekende van Delem werden we benaderd om uniformiteit aan te brengen in de signing en bewegwijzering op het buiten terrein. Wat ons betreft geen half werk. Alle bewegwijzeringsproducten moesten worden vervangen. We kozen ervoor één systeem te gebruiken voor alle borden en zuiltjes. Een absolute must voor een uniforme uitstraling. Daarnaast hebben we ons goed ingelezen in de richtlijnen van de nieuwe huisstijl. De gehele bewegwijzering kreeg dezelfde vormgeving. Uniformiteit aan lettertypes, lettergroottes en kleurgebruik. Ten slotte vervingen we de reclamezuil bij de entree voor een nieuwe met het logo uit indirect verlichte doosletters, passend bij de statige uitstraling van het kantoor.

We zijn trots dat Delem dit project aan ons toevertrouwde. Het is meer geworden dan alleen het vervangen van wat bordjes en belettering. We hebben een degelijke bewegwijzering gerealiseerd die past bij de status van het bedrijf.

Offerteaanvragenknop

.
.

volgend project

Beekse
Bergen