Delem,
Eenheid maakt overzichtelijk

.opdrachtgever

Delem

.

Delem is al meer dan 40 jaar technologisch leider op de wereldmarkt voor CNC-besturingen voor plaatmachines. Het hoofdkantoor is gelegen aan de luchthavenweg in Eindhoven. Als marktleider wil je natuurlijk altijd goed voor de dag komen. Fysiek betekent dat een mooi hoofdkantoor met een representatief buitenterrein. Duidelijke signing en overzichtelijke bewegwijzering voor het ontvangst van je gasten. Echter door verschillende signmakers met ieder hun eigen ideeën was de bewegwijzering in de loop der jaren een bonte verzameling van verschillende borden geworden. Na de restyling van de huisstijl was het dan ook een goed moment om het buitenterrein eens grondig aan te pakken.

Als bekende van Delem werden we benaderd om uniformiteit aan te brengen in de signing en bewegwijzering op het buiten terrein. Dat was wat ons betreft geen half werk. Alle bewegwijzeringsproducten moesten worden vervangen door borden en zuiltjes van één systeem. Een absolute must voor een uniforme uitstraling. Daarnaast hebben we ons goed ingelezen in de richtlijnen van de nieuwe huisstijl en de vormgeving van de gehele bewegwijzering daarop aangepast. De uniformiteit aan lettertypes, lettergroottes en kleurgebruik resulteerde in een duidelijke en overzichtelijke bewegwijzering die elke bezoekers moeiteloos over het terrein dirigeert. Om het helemaal af te maken, plaatsten we ten slotte een nieuwe reclamezuil bij de entree. Een strakke, liggende zuil met het logo als indirect verlichte doosletters erop gemonteerd.

We zijn trots dat Delem dit project aan ons toevertrouwde. Het is meer geworden dan alleen het vervangen van wat bordjes en belettering. We hebben een degelijke bewegwijzering gerealiseerd die past bij de status van het bedrijf.

Offerteaanvragenknop

.
.

volgend project

Roto-Art