van Gool Sport,
een mooi geheel

.Opdrachtgever:

van Gool Sportspeciaalzaak

.

Van Gool sportspeciaalzaak opende een nieuw filiaal in het centrum van Udenhout. Signin’ en van Gool zijn oude bekenden. Al eerder hebben we diverse projecten uitgevoerd in opdracht van van Gool en daarom werden we ook deze keer weer gevraagd om dit filiaal te voorzien van de nodige reclame-uitingen.

Gezien de ligging van het pand hebben we om te beginnen ingezet op zichtbaarheid en herkenbaarheid aan de straat. Een kleurige, niet te missen reclamezuil markeert de inrit en leidt de bezoekers naar de parkeerplaatsen voor de winkel. De winkel zelf verfraaiden we met een mooie full-colour van verschillende sportdisciplines en een opvallende freestekst die vanaf de straat te zien is.

Ten slotte hebben we ook het interieur onder handen genomen. De wanden van de verschillende afdelingen decoreerden we met groot formaat full-colours die aansluiten bij de beelden buiten. Zo worden exterieur en interieur één mooi geheel. De aankleding van de counter en witte bewegwijzering op de verschillende afdelingen maken het geheel helemaal af. Trots dat we weer een bijdrage hebben mogen leveren aan zo’n geweldig totaalproject.

Offerteaanvragenknop

.
.

volgend project

All
American Imports